Please share on:
LinkedIn

Vânzarea unui imobil e dificilă dacă nu ai informațiile și experiența necesară. Mulți dintre noi nu vrem să apelăm la agenții specializate și vrem să facem totul singuri. Doar că uneori în acest proces ne dăm seama că ne-ar prinde bine ajutorul unui prieten. Casta e acel sprijin de care ai nevoie.

Îți înregistrezi proprietatea pe Casta și poți alege între pachetele noastre. Beneficiezi de promovarea gratuită din pachetul Silver sau alegi pachetele Gold sau Platinum care îți asigură o vizibilitate mai mare și o promovare mai eficientă.

Așadar, care sunt beneficiile unui proprietar care își înregistrează imobilul pe Casta?

Cel mai mic onorariu fix de pe piață

Când vinzi proprietatea prin Casta, plătești doar un onorariu fix de 499 de euro, indiferent de valoarea imobilului tranzacționat. Dacă ai ales anterior un pachet plătit, costul acestuia se scade din onorariul de succes, astfel că nu vei plăti niciodată mai mult.

Vânzare rapidă și la preț bun

Cumpărătorii au comision 0% la Casta, așa că este mult mai ușor pentru un proprietar să vândă prin platforma noastră. Fără presiunea comisioanelor, veți putea obține prețul dorit, într-un interval scurt de timp.

Asistență specializată

Beneficiezi de consultanță telefonică în tot procesul, inclusiv în negocierea și încheierea tranzacției. Afli informațiile necesare din piață, direct de la specialiști din domeniu.

Servicii de calitate

Proprietarii din comunitatea Casta beneficiază de cele mai bune și eficiente servicii pentru a vinde. De la promovare pe Casta și pe portaluri naționale, la fotografii care să arate cele mai avantajoase unghiuri ale locuinței, până la tur virtual și chiar banner fizic “De vânzare”.

Economie de timp

Primești informațiile de care ai nevoie, pentru ca tu să nu mai pierzi timp prețios căutând. În plus, echipa Casta ține legătura cu potențialii cumpărători, răspunde întrebărilor acestora și îți programează doar vizionări relevante.

Transparență

Știi exact de la început ce onorariu vei plăti, fără alte costuri ascunse. În plus, primești bilunar un raport de performanță a anunțului tău, așa că afli câte persoane ți-au vizionat proprietatea, precum și feedback de la clienți despre ce ar mai putea fi îmbunătățit în anunțul tău.

Please share on:
LinkedIn