Please share on:
LinkedIn

Suntem invadați de furnizori de servicii și platforme care ne îndeamnă să ne facem cont pentru a beneficia de oferta lor. Fiecare dintre noi primește zilnic nenumărate emailuri și oferte de la toate serviciile la care ne-am abonat.

Viitorul, însă, pare optimist din acest punct de vedere și ne oferă un singur răspuns pentru mai multe nevoi. Altfel spus, platformele de servicii integrate sunt pasul necesar pentru ca noi să putem ține pasul cu avalanșa de oferte. 

Casta este o astfel de platformă, care folosește tehnologia pentru a ajuta utilizatorii să beneficieze de servicii asistate. Ceea ce înseamnă că utilizatorii pot primi servicii de calitate, la cele mai convenabile costuri.

Comision 0 pentru cumpărători și onorariu fix pentru proprietari

Casta Imob vine cu o nouă adaptare, orientată spre utilizatori. Devenim, astfel, prima platformă imobiliară fără comision pentru cumpărători și chiriași. Proprietarii de imobile din comunitatea Casta, care vând sau închiriază, plătesc un onorariu fix, indiferent de valoarea proprietății, la succesul tranzacției.

Procesul este simplu: proprietarii își adaugă locuința pe site-ul Casta, iar cumpărătorii vin și își găsesc repede casa ideală. Consultanții Casta vă vor asista de-a lungul întregului proces: tur virtual, promovare, facilitarea vizionărilor, asistență la finalizarea tranzacției.

Utilizatorii Casta beneficiază și de alte servicii – design, curățenie sau creditare.

Camera de vis e doar la un pas de tine

Casta Design se adresează celor care vor să își reamenajeze casa, nu au buget pentru un designer, dar au totuși nevoie de ajutor. Cu pachete accesibile, venim în ajutorul clienților cu servicii de consultanță pentru design interior, proiect 3D și listă de cumpărături cu obiectele propuse de designer.

Mai mult timp liber la doar un click distanță

Casta Cleany este soluția pentru ca dumneavoastră să nu mai pierdeți ore prețioase din viață făcând curățenie în casă. Inovația stă în tehnologie. Avem prima platformă de servicii de curățenie on-demand, iar asta înseamnă că tu faci o comandă, iar noi îți alocăm un agent, într-un interval orar ales de tine. Locuința ta devine sclipitoare fără ca tu să depui niciun efort.

Cea mai bună ofertă de creditare

Casta Credit. Cei care își caută un credit nu mai sunt nevoiți să caute ofertele la fiecare bancă în parte. Trebuie doar să apeleze la noi, să ne transmită nevoile lor, iar brokerii și băncile partenere Casta revin cu cele mai bune oferte.

Fii și tu parte din comunitatea Casta!

Please share on:
LinkedIn